Δειτε διαθεσιμοτητα και τιμες

E-mail:

Email sent.Thank you

Διακοπές στην Κω

H Kως είναι ένα πολύμορφο νησί. Διαθέτει πλούσια ιστορία, πανέμορφα μνημεία, σύγχρονο οδικό δίκτυο, μοναδικές παραλίες, ολοκάθαρη θάλασσα, εξαιρετικό φαγητό, γραφικά χωριά και μια πρωτεύουσα στολίδι συνδυάζοντας την καλλιέργεια του πνεύματος με την ανέμελη χαρά των διακοπών.

Η Κως προσφέρει ένα υγιές ήπιο κλίμα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Μαζί με τον ελληνικό ήλιο και τις υπέροχες χρυσαφένιες παραλίες, οι διακοπές σας εδώ θα σας μαγέψουν. Αρκετά μεγάλη σε έκταση για να εξερευνηθεί, η Κως σας υπόσχεται αξέχαστες διακοπές.

Κως και μυθολογία

Η Κως σύμφωνα με τη μυθολογία ήταν ο τόπος γέννησης της Ευρώπης, της μυθικής νύμφης που έδωσε το όνομα στην γηραιά Ήπειρο.

Επίσης, η μυθολογία συνδέει το νησί της Κω με τον πιο φημισμένο από τους ήρωες της Αρχαίας Ελλάδας, τον αήττητο ημίθεο Ηρακλή, τον οποίο θεωρεί και γενάρχη των Κώων. Ο Ηρακλής όταν εμφανίστηκαν στο δρόμο του η Αρετή και η Κακία, διάλεξε την Αρετή.

Πάντρεμα πολιτισμών:

Έλληνες, Ρωμαίοι, Οθωμανοί, Ενετοί.

Σε κάθε γωνιά τα ίχνη των πολιτισμών που σμίλεψαν τον χαρακτήρα του νησιού είναι ορατά. Εδώ μια βυζαντινή εκκλησία λίγο πιο κάτω ένας μιναρές.

Στο λιμάνι το ενετικό κάστρο, πιο μέσα η Αρχαία Αγορά, το Αρχαιολογικό μουσείο αλλά και το Ρωμαϊκό Ωδείο. Στα νότια, αρχαίες κολώνες δίπλα σε ερείπια Χριστιανικών εκκλησιών. Στο βουνό ξωκλήσια λευκά, στην πόλη σφύζει από ζωή η σύγχρονη αγορά.

Εμπειρία μοναδική θα είναι αυτό το ταξίδι σας στο χρόνο και στους πολιτισμούς του κόσμου. Το ταξίδι σας στην Κω.

Social media:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
This page took 0.087363958358765 seconds to load.

Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /usr/local/lib/php/application/views/helpers/DisplayWeathers.php on line 10

Warning: file_get_contents(http://weather.yahooapis.com/forecastrss?w=954124&u=c) [function.file-get-contents]: failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /usr/local/lib/php/application/views/helpers/DisplayWeathers.php on line 10